b2b-bild

PRIVATE LABEL

Vår historia börjar i Sätila i slutet av 1800-talet och grundar sig på gamla svenska traditioner, kunskap och en stor passion. Vi älskar mössor och andra stickade modeaccessoarer och vi delar gärna med oss av våra kunskaper inom stickning och produktutveckling. I stickerifabriken i Sätila finns känsla och kunskap sedan årtionden och vi utvecklar ständigt nya mönster, strukturer och kvalitéer.

Vi på Sätila of Sweden är otroligt stolta över vårt arv från 1896 som tog avstamp i Johannes Nilssons jordbruk, när han plöjde sina åkrar i slutet av 1800-talet såddes ett frö till Skandinaviens mest framgångsrika företag inom mösstillverkning. Idag är Sätila ett modernt stickeri som erbjuder flatstickning i de flesta kvalitéer och plaggen stickas i Sätila på samma plats där företaget grundades för drygt 100 år sedan.

Sedan många år tillbaka producerar vi till andra fina varumärken. Vi är mycket stolta över att dessa varumärken väljer att prioritera svensk produktion och närheten till konsumenterna. Hållbarhet och miljö är viktiga parametrar i Sätilas produktion och att ha stickeriet i huset gör att kontrollen är maximal.

Sätila of Sweden drivs av kvalitet och funktion. Om du vill utvidga ditt varumärke med stickade produkter tycker vi att du ska kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan omvandla varumärkesstrategier till starka, varumärkesbyggande produkter. Som kund hos Sätila of Sweden kan ni känna er trygga med att den design ni gör är unik för er.

Kontakta gärna våra Private Label medarbetare på telefon 0301-22330 eller satila@satila.com.

Låter Private Label något som du kan tänka dig att jobba med? Ta chansen, vi söker just nu en säljare! Sök här.

Din varukorg är tom