mössor-bild

NYA MÖSSOR FÖR AW 17/18

På denna sidan kan du se och läsa om de nya mössorna som vi uppdaterat hemsidan med.

NAGI-BEANIE_DK-NAVY_S71010-472

Nagi Beanie

Nagi Beanie är en tunn mössa i singeljersey av ekologisk bomull (collage material). Nagi beanie är helt gjord i Västergötland! Finns även som barnmodell. Sätila-label i mockaimitation.

MARTA_BLACK_S71804-110

Märta

Märta är en härligt mjuk mössa i klassisk modell av lätt filtad Lammull, helt fodrad i Fleece. Det fina mönstret ritas och stickas i Sätila. Sätila-label i mockaimitation.

ALLAN_DK-GREY_S74517-141

Allan

Allan är en mössa i snygg klassisk modell, 100% återvunnet material med en härlig tweed-inspirerad look. Mössan har även foder i ekologisk bomull för bästa komfort.
Namnet är inspirerat av den internationella dagen för Moder Jord, som äger rum den 22 april då Allan har namnsdag. FN vill uppmärksamma jorden och dess ekosystem som förmedlare av liv och näring. Gör ett medvetet val och bär Allan!

SONJA_RUST-MELANGE_S71303-286

Sonja

Sonja är en fint grovstickad melerad mössa i höstliga färger, halvlång modell i en härlig mix av ull och alpacka. Kan med fördel matchas med halsduken Rita scarf.

DANIEL_GREY-MELANGE_S74520-133

Daniel

Daniel är en stilren mössa i finaste merinoull, snyggt ribbstickad med ett klassiskt uppvik. Mössan har även en fully fashion stickad topp, med denna teknik bidrar Sätila of Sweden till en hållbar produktion genom minskat garnspill, därför är Daniel ett extra hållbart val! Sätila-label i mockaimitation.


<SATILA-REFLECT

 

Sätila Reflect

Sätila reflect är en smart mössa med dubbla funktioner! Vackert gråmelerad I dagsljus, och under dygnets mörka timmar framträder mössans vackra reflexmönster. Med Sätila reflect är du alltid rätt, passar perfekt till din dagliga klädsel samtligt som mössan reflexfunktion gör dig synlig. Sätila-label i mockaimitation.


IRIS_DK-GREY-MELANGE_S74303-597

Iris

Iris är en fint grovstickad melerad mössa i en härlig mix av ull och alpacka. Iris är i klassisk modell och har ett brett uppvik samt en härlig boll på toppen. Kan med fördel matchas med halsduken Rita scarf.

LILLY_LT-BLUE_S74302-447

Lilly

Lilly är en underbart fin grovstickad mössa i härligt melerade färger! Fluffigt ribbad I klassisk modell med ett klädsamt uppvik som går att variera. Matchas med fördel tillsammans med Emma scarf.

SIGNE_OFF-WHITE_S71503-105

Signe

Signe är en härligt mjuk mössa i klassisk modell av lätt filtad Lammull, helt fodrad i Fleece. Stilren modell som lätt kan kombineras till ditt favoritytterplagg. Sätila-label i mockaimitation.

KARIN_GREY-MELANGE_S74506-133

Karin

Karin är en snyggt melerad mössa i mjuk lammullsblandning med högt uppvik och boll. Karin är stilren och lätt att matcha till din personliga stil och blir extra snygg tillsammans med Sofia Tube.

ELENA_BEIGE_S71005-713

Elena

Elena är en elegant hatt i pälsimitation med en skön insida av fleece. Denna hatt lyfter upp vilken klädsel som helst. Unik, bekväm men framför allt snygg! Kan med fördel matchas med Alexa Tube.

RITA-SCARF_BROWN-MELANGE_S77302-792

Rita Scarf

Rita scarf är en härligt lång halsduk i höstliga färger, grovstickad i fin mix av ull och alpacka. Storleken tillsammans med den fina färgskalan gör att du kan styla den på ett personligt vis och på ett enkelt sätt liva upp din outfit! Kan med fördel matchas med mössorna Iris och Sonja.

EMMA-SCARF_LT-BLUE_S77301-447

Emma Scarf

Emma Scarf är en lång vacker grovstickad halsduk med fransar. Halsduken matchar mössan Lilly. 250×18 centimeter.

SOFIA-TUBE_OFF-WHITE_S77501-106

Sofia Tube

Sofia tube är en snygg melerad halskrage i mjuk lamullsblandning, matchas med fördel till mössan klara.

BO-COLLAR_GREY-MELANGE_S77902-133

Bo Collar

Bo Collar är klassiker i ny tappning, härligt mjuk i en fin exklusiv Merinoull. Polokragen är perfekt under rocken eller kappan, håller dig varm utan att behöva kompromissa när det gäller stil.

ALEXA-TUBE_BEIGE_S77004-713_UPPEIFRAN

Alexa Tube

Alexa är en elegant hals tub i pälsimitation med en skön insida av fleece. Denna fina tub värmer härligt utan att kompromissa när det gäller stil.

Din varukorg är tom