PRIVATE LABEL OCH SÄLJ

Vår historia börjar i Sätila i slutet av 1800-talet (läs mer här) och grundar sig på gamla svenska traditioner, kunskap och en stor passion. Vi älskar mössor och andra stickade modeaccessoarer och vi delar gärna med oss av våra kunskaper inom stickning och produktutveckling. I stickerifabriken i Sätila finns känsla och kunskap sedan årtionden och vi utvecklar ständigt nya mönster, strukturer och kvalitéer tillsammans med nya utmanande material.

Vi på Sätila of Sweden är otroligt stolta över vårt arv från 1896 som tog avstamp från jordbruket. När grundaren Johannes Nilsson brukade sina åkrar såddes en dag ett annorlunda frö, nämligen idéen till Skandinaviens idag mest framgångsrika företag inom mösstillverkning.

Sätila är ett modernt stickeri som erbjuder flatstickning i de flesta kvalitéer. Plaggen stickas på exakt samma plats där företaget grundades för drygt 120 år sedan.
Sedan många år tillbaka producerar vi till andra fina varumärken parallellt till vårt eget. Vi är mycket stolta över att dessa varumärken väljer att prioritera när- och svenskproduktion. Hållbarhet och miljö är viktiga parametrar i Sätilas produktion och att ha stickeriet i huset tillsammans med allt annat gör att kontrollen är maximal (läs mer här).

Sätila of Sweden drivs av kvalitet och funktion. Om du vill utvidga ditt varumärke med stickade produkter tycker vi att du ska kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan omvandla varumärkesstrategier till starka, varumärkesbyggande produkter.

Vi ser fram emot att få höra från er!


VÅR B2B SÄLJARE

Magnus är personen du ska kontakta om du vill diskutera B2B. Vi kan garantera ett gott bemötande och intressanta dialoger då han är en otroligt driven och kreativ person. Träningsfreak som han är kan ett möte på gymmet vara det mest effektiva och därför något som vi skulle rekommendera. Ge det som förslag – så blir han glad!

Maila Magnus.

VÅR B2C SÄLJARE

Max är personen du ska kontakta om du vill bli återförsäljare av Sätilas produkter eller andra relaterande ärenden. Här kan vi garantera god energi, snabba ryck och nöjd kund. Om intresset inte redan finns är ett tips att ta reda på vad som är aktuellt inom cykelvärlden just nu. Att nämna något om det kan öka chansen för rabatt…!

Maila Max.

BIG POM

För ärenden gällande vår kollektion BigPom maila oss här istället!

Din varukorg är tom