b2b-bild

Private Label & Sälj

Vår historia börjar i Sätila i slutet av 1800-talet och grundar sig på gamla svenska traditioner, kunskap och en stor passion. Vi älskar mössor och andra stickade modeaccessoarer och vi delar gärna med oss av våra kunskaper inom stickning och produktutveckling. I stickerifabriken i Sätila finns känsla och kunskap sedan årtionden och vi utvecklar ständigt nya mönster, strukturer och kvalitéer.

Vi på Sätila of Sweden är otroligt stolta över vårt arv från 1896 som tog avstamp i Johannes Nilssons jordbruk, när han plöjde sina åkrar i slutet av 1800-talet såddes ett frö till Skandinaviens mest framgångsrika företag inom mösstillverkning. Idag är Sätila ett modernt stickeri som erbjuder flatstickning i de flesta kvalitéer och plaggen stickas i Sätila på samma plats där företaget grundades för drygt 100 år sedan.

Sedan många år tillbaka producerar vi till andra fina varumärken. Vi är mycket stolta över att dessa varumärken väljer att prioritera svensk produktion och närheten till konsumenterna. Hållbarhet och miljö är viktiga parametrar i Sätilas produktion och att ha stickeriet i huset gör att kontrollen är maximal.

Sätila of Sweden drivs av kvalitet och funktion. Om du vill utvidga ditt varumärke med stickade produkter tycker vi att du ska kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan omvandla varumärkesstrategier till starka, varumärkesbyggande produkter. Som kund hos Sätila of Sweden kan ni känna er trygga med att den design ni gör är unik för er.

Vi ser fram emot att få höra från er!

B2B

Magnus Davidsson är personen du ska kontakta om du vill diskutera B2B. Vi kan garantera ett gott bemötande och intressanta dialoger med tanke på Magnus driv och kreativitet. Träningsfreak som han är kan ett möte på gymmet vara det mest effektiva och därför något som vi rekommenderar. Ge det som förslag – så blir han glad!

MailaLinkedIn

Varumärke

Max Åhman är personen du ska kontakta om du vill bli återförsäljare av Sätilas produkter eller andra relaterande ärenden. Här kan vi garantera god energi, snabba ryck och nöjd kund. Om intresset inte redan finns är ett tips att ta reda på vad som är aktuellt inom cykelvärlden just nu. Att nämna något om det kan öka chansen för rabatt…!

MailaLinkedIn

Din varukorg är tom